Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Αφιερωμένος στην μνήμη του Αντιδημάρχου Νίκου Τσακάλη ο 17ος Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος



Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου αποχαιρετήσαμε τον Αντιδήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας Τσακάλη Νίκο. Συνοδεύσαμε στην τελευταία του κατοικία τον δικό μας Νίκο. Τον φίλο , τον συνεργάτη ,τον άνθρωπο Νίκο Τσακάλη.

Σε καθημερινή βάση συνεργαζόμασταν και μαζί δίναμε την μάχη για τον τόπο μας.
Με την εμπειρία  του και τις γνώσεις του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση  ο Νίκος Τσακάλης  μας συμβούλευε και μας βοηθούσε όταν δεν μπορούσαμε να βρούμε λύσεις  .

Ο Νίκος Τσακάλης μας μετέδωσε τις αξίες του,  για τις οποίες πάλεψε με συνέπεια και πίστη.
Ήταν πάντα κοντά στην οικογένεια του στους συμπολίτες του και τους συνεργάτες του , στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα


Όποτε χρειαζόταν το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης  του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας,  την στήριξη του τμήματος που υπηρετούσε ως Αντιδήμαρχος ήταν παρόν και με αμεσότητα έλυνε προβλήματα και βοηθούσε.
Ήταν μπροστάρης και υπέρμαχος  σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις  του Δήμου και κυρίως σε αυτές του πρώην Δήμου Παλαίρου . Πάντα τις στήριζε και βοηθούσε με προσωπική εργασία και καθοδήγηση.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 θα διεξαχθεί ο 17ος Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος.   Ο Ημιμαραθώνιος αλλά και όλη η αθλητική εκδήλωση αφιερώνεται αποκλειστικά  και θα γίνει προς τιμήν της μνήμης του Αντιδημάρχου ΤΣΑΚΑΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ που εντελώς ξαφνικά έφυγε από κοντά μας.

Στην εκκίνηση του ημιμαραθώνιου δρόμου  αλλά και του δρόμου των  5000 μέτρων θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή .

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δεν θα παίζεται μουσική.

Πριν τις απονομές των αθλητών την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 12.15 μμ θα αποδοθεί στην οικογένεια του Νίκου Τσακάλη  τιμητική πλακέτα του Άκτιου Δρόμου.

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ